Lavapiatti

250 L

Description

Pastron butësisht duart dhe mbron personat e predispozuar nga efektet alergjike falë mungesës së parfumit. Prania e Quaternium 41 mbron lëkurën nga çdo veprim i surfaktantëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lavapiatti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *