Shampoo Ipoallergenico

400 L

Description

E pasur me agjentë mbrojtës Polyquaternium-7 që i ben floket më të butë dhe më të lehtë për t’u krehur. Gjithashtu nuk përmban parfum që mund të përmbajë substanca alergjike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampoo Ipoallergenico”

Your email address will not be published. Required fields are marked *