Candeggina Profumata 4,7%

200 L

Category:

Description

Dezinfekton dhe pastron shtëpinë tuaj, edhe në pikat më kritike. I përshtatshëm për pastrimin e banjës, kuzhinës dhe dyshemesë. Pastron dhe dezinfekton të gjitha llojet e sipërfaqeve, shpërndan dhe eliminon të gjitha llojet e njollave. Mund të përdoret për të pastruar makinën larëse ose për të pastruar lavastoviljen, për të eliminuar erërat e këqija ose në banjë për të eliminuar mykun e shkaktuar nga lagështia nga muret. Eliminon aromat nga enët, takëmet dhe gotat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Candeggina Profumata 4,7%”

Your email address will not be published. Required fields are marked *