Candeggina Gentile concentrata

220 L

Category:

Description

Zbardh në thellësi dhe i bën ngjyrat gjithmonë të gjalla dhe të shkëlqyera. Eliminon njollat ​​nga rrobat tuaja në një mënyrë të shkëlqyer. Shtojeni atë në detergjentin e lavatriçes suaj ose përdorni për të larë paraprakisht një njollë të fortë. Zbardhuesi eliminon kafen, domatet, verën, gjakun, yndyrën, barin, bojën, vajin dhe është i përshtatshëm për pambuk me ngjyrë, poliester me ngjyrë, poliamide/lykra me ngjyrë, liri me ngjyrë, lesh me ngjyrë dhe mëndafsh me ngjyrë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Candeggina Gentile concentrata”

Your email address will not be published. Required fields are marked *