Iris

950 L

Description

Aromatizuesi Iris është një freskues ajri gjithashtu ideal për perdet, divanet dhe pëlhurat në përgjithësi. Ai lë një aromë të këndshme dhe të qëndrueshme, e cila kombinon elegancën diskrete të notave të luleve me rafinimin e chypre. Ai hapet me nota të freskëta të mandarinës siciliane, bergamotit dhe më pas evoluon në arome intensive të irisit dhe ylangit.

Perdorimi: Sperkateni direkt ne ambient ose ne copen qe doni te aromatizoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Iris”

Your email address will not be published. Required fields are marked *