Deus

950 L

Aromatizuesi Deus është ideal për perde, divane dhe në përgjithësi në pëlhura. Lë një aromë të këndshme dhe të qëndrueshme të karameles dhe vaniljes.

Perdorimi: Sperkateni direkt ne ambient ose ne copen qe doni te aromatizoni

Description

Aromatizuesi Deus është ideal për perde, divane dhe në përgjithësi në pëlhura. Lë një aromë të këndshme dhe të qëndrueshme të karameles dhe vaniljes.

Perdorimi: Sperkateni direkt ne ambient ose ne copen qe doni te aromatizoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *