Igienizzante

240 L

Category:

Description

Laresi i duarve Igienizzante është një detergjent i formuluar për të pastruar duart shpesh dhe me kujdes, eliminon aromat e këqija dhe pastron thellësisht duke vrare bakteret.Perdoret neper biznese me shume punonjes, klinika, spitale, etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Igienizzante”

Your email address will not be published. Required fields are marked *