Classic D

240 L

Category:

Description

Laresi i duarve Classic D i jep lëkurës së duarve hidratim të freskët, duke i bërë ato më të buta dhe më elastike çdo ditë.

Eshte i pasur me substanca zbutëse, mbron lëkurën duke e lënë atë të butë dhe duke mbajtur të pandryshuar pH-në fiziologjike të lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Classic D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *