Capri

1100 L

Category:

Description

Mund të përdoret si për larje me dorë ashtu edhe në lavatrice, ka arome fantastike oqeanike dhe freskie. Përmban përbërës aktivë që kryejnë funksionin e mikrolarjes, për një pastrim më të thellë por më delikat.Respekton ngjyrat dhe mund të përdoret për të gjitha llojet e pëlhurave.Pastrues i njollave, falë veprimit të perkarbonatit ndihmon në heqjen e njollave të papastërtive nga rrobat tuaja.

Perdorimi: Hidhni ne kazanin e lavatrices nje-dy luge perlina se bashku me rrobat qe do lahen

Mund te perdoret edhe si aromatizues ambienti duke u hedhur nje-dy luge ne nje pjate/tavell te vogel e duke u lene te ndihet aroma ne ajer; gjithashtu mund te vendoset ne qeseza te vogla rrjete dhe te perdoret si aromatizues dollapesh.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Capri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *